Kontaktinformasjon

del.roohi@gmail.com
482 00 235
Brattørgata 8, 7010 Trondheim
Instagram
Facebook

Spraytan

BOOK TIME

HVA ER SPRAYTAN?

Spraytan er en måte å bli raskt brun på uten sol eller UV-stråler. Vi utfører spraytan manuelt. På denne måten blir resultatet mer naturlig og vi som sprayer har muligheten til å variere graden av brunfarge på forskjellige kroppsdeler. (f.eks en lysere brunfarge på underarmen og en mørkere brunfarge på skuldre og bryst), slik resultatet ville blitt hvis kunden hadde solt seg på vanlig måte.

HVORDAN VIRKER SPRAYTAN?

Den aktive ingrediensen i spraytan er Dihydroxyacetone (DHA), som er et helt ufarlig fargeløst sukker. DHA har vært brukt i over 40 år i kosmetiske produkter og er godkjent av Food & Drug Administration, samtidig som anerkjente hudleger i Norge har uttalt at det er helt ufarlig. Når brunings væsken sprayes på huden oppstår det en naturlig kjemisk prosess der det øverste cellelaget på huden oksiderer, dette resulterer i en gyllen og solbrun farge.

BLIR SPRAYTAN ORANSJE?

Vår spraytan gir en svært naturlig brunfarge helt uten oransje undertoner. Vi har forskjellige spraytan nyanser, slik at vi kan «matche» kundens hudtone og hudtype så fargen ser naturlig ut.

LUKTER SPRAYTAN?

Vårres produkter inneholder botaniske ekstrakter som nøytraliserer lukt, derfor ingen «selvbruningslukt»!

KAN SPRAYTAN GI ALLERGISK REAKSJON?

Vår spraytan er økologisk og parabenfri, derfor reduseres sjansen for allergiske reaksjoner betraktelig. Til nå har ingen av våre kunder rapportert at de har reagert på vårres produkter.Vi har positive erfaringer selv på kunder med svært sensitiv hud.

HVOR LENGE HOLDER FARGEN?

Fargen varer i 5-10 dager- dette avhenger av hudtype, før- og etterbehandling. Ved rett vedlikehold varer fargen lenger.

HVOR OFTE KAN MAN SPRAYE SEG?

Behandlingen kan med fordel gjentas hver uke, for at en jevn og vakker brunfarge skal vedvare. Det er viktig å peele/skrubbe kroppen mellom behandlingene, da dette gir et jevnt og langvarig resultat, Bruk av oljebaserte skrubber må brukes minimum 2 dager før spraybehandling, slik at oljen ikke blir en barriere mellom huden og spray væsken.

FOR JEVNT OG LANGVARIG RESULTAT:

  • Voksing og barbering bør gjøres minst 24 timer før spraytan.
  • Huden bør skrubbes grundig samme dag eller dagen før for å fjerne døde hudceller. Spesielt tørre området som knær og albuer.
  • Fuktighetskrem, parfyme eller deodorant bør ikke brukes på forhånd.
  • Du bør ha på mørke, løstsittende klær i timene etter spraying, unngå å ha på BH.
  • Hendene bør ikke vaskes og huden må ikke bli våt, da dette kan påvirke utviklingen av spraytan.
  • For at fargen skal holde lengst mulig, bør huden holdes fuktig ved bruk av Vani-Ts Bronzing Custard.
  • Unngå sterk såpe, bruk vår Body Shampoo.
Spraytan